Kategorier
Annonce

Hvad er astrologi?

Astrologi praktiseres stadig i dag. De fleste danske astrologer mener, at astrologi har eksisteret siden tidernes morgen og vil fortsætte med at eksistere, så længe mennesket eksisterer. De astrologiske tegn siges at stamme fra de gamle egyptiske, indiske og græske civilisationer. Denne praksis kan dateres tilbage til mindst 5.000 år siden i Mesopotamien, hvor astrologer forudsagde fremtiden på baggrund af observationer af himmellegemer såsom stjerner og planeter

På trods af dette praktiseres astrologi stadig af mange mennesker over hele verden og er fortsat en populær form for spådomskunst. I Danmark har de fleste ugeaviser og magasiner horoskoper på deres sider, herunder det meget populære Ekstra Bladet, BT og horoskoper. Nogle mennesker finder trøst og vejledning i astrologiske læsninger.

Professionelle astrologer vil typisk bruge en persons fødested og fødselsdato, når de giver deres horoskopaflæsning, hvilket får dem til at føle sig mere præcise end blot at bruge en persons stjernetegn alene. Nogle astrologer mener, at astrologi er en videnskab i sig selv, mens andre er kritiske over for astrologi. Der har været en del debat om gyldigheden og nøjagtigheden af astrologiske horoskoper siden begyndelsen af det 20. århundrede. Denne kontrovers fortsætter med uformindsket styrke, idet mange mener, at astrologi ikke er andet end en udspekuleret overtro.

Tak for at læse!