Kategorier
Have

Nem frugt til alle medarbejdere

Har I overvejet at indføre en frugtordning i virksomheden? Det kan være, der er nogle, der har efterspurgt, at det er noget, man kan få i personalestuen. Nogle virksomheder forsøger sig med en ordning, hvor en medarbejder har ansvaret for at indkøbe frugt, der står frit tilgængeligt – men det kan jo være, I gerne vil undgå, at der er en, der skal bruge sin arbejdstid på det.

Med FirmaFrugt i FrugtKurve og frugtkasser får I en løsning, hvor I kan få frugten leveret direkte til virksomheden, klar til at stille frem. Det gør det noget nemmere for jer at indføre frugtordningen, når ikke der er en, der pludselig står med et ekstra ansvar. I kan læse meget mere om, hvad den løsning indebærer, hvis I tager et kig her: Frugtkasse erhverv – Frugtordning til virksomheder. Her er mange muligheder for, hvad I kan vælge, og frugten kan vælges økologisk, hvis det er et fokus, I har.

Gør det til en del af jeres marketing

Har I overvejet at have en kurv med frugt stående, men er egentlig gået lidt fra idéen igen? Hvis I nogle gange har kunder eller partnere inde til møder, kan det være en rigtig fin gestus at stille frugt frem, man kan spise, mens man måske sidder og venter. Og det behøver ikke at være sådan, at frugt er den eneste form for snack, I har at tilbyde.

Nogle gange er det ikke et helt stykke frugt, man har lyst til, selvom man gerne vil have noget lækkert. I stedet kan det være, det er noget andet, og her kan I med samme ordning også få leveret for eksempel lækre snacks baseret på frugt som daddelkugler eller lignende, men I kan også få lavet flasker med vand med jeres logo på, I kan give til kunder. Det er en nem måde at udbrede jeres brand på.